Vacature

Stage Communicatie

Stage Communicatie

Wij zijn Blis Digital, een bureau voor digitale innovatie en data-driven services. In gespecialiseerde teams bedenken, bouwen en beheren wij digitale oplossingen waarmee onze partners en opdrachtgevers technologische kansen optimaal kunnen benutten. 

Hallo en welkom bij jouw mogelijke stageplek! Ja, dat is nogal enthousiast maar we zijn dan ook erg enthousiast over de mogelijkheden die er voor jou, samen met ons, liggen.

De wereld digitaliseert, verandert voortdurend en technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Het is dan ook voor organisaties een uitdaging om mee te blijven bewegen, de juiste ‘golf’ te pakken en zo succesvol te blijven in een voortdurend veranderende wereld. Hoe we dat doen? Met een bevlogen team van ruim 40 innovatie-experts, creatieve koppen en technische helden werken we met bewezen en nieuwe technologie aan slimme software en apps, future proof klantervaringen en data-driven services die organisaties vooruit helpen.

Logischerwijs hebben wij altijd al onze aandacht aan onze opdrachtgevers gegeven. Echter, nu is het tijd geworden voor ons om ook zelf nieuwe stappen te gaan zetten en dan met name op het vlak van social media. Het is ons doel om onze eigen online aanwezigheid een boost te geven en daar kunnen we onder andere jouw hulp goed bij gebruiken. Ja, we hebben Facebook en gebruiken LinkedIn, maar daar doen we eigenlijk te weinig mee en we gaan graag samen met jou uitzoeken of er nog meer interessante kanalen voor ons zijn. Je werkt eigenlijk aan de ‘PR’ van Blis Digital waarbij je veel ruimte krijgt voor het inbrengen van initiatieven en creatieve ideeën. Je collega’s zullen uiteraard voor je klaarstaan om je te helpen en hun ideeën met je te bespreken.

Ben jij:

 • een 3e-jaars HBO-student aan een creatieve opleiding (denk aan bijvoorbeeld een richting zoals communicatie, marketing of advertising, etc.)?
 • in staat om een communicatie/marketing plan te maken?
 • in staat om een contentkalender te maken?
 • op de hoogte van de laatste trends op het gebied van social media?
 • iemand die posts kan maken voor onze social media kanalen?
 • iemand met creatieve skills, digital minded en durf jij initiatieven te nemen?
 • in staat om problemen zelfstandig te analyseren, op te lossen, maar ook iemand die vragen durft te stellen als je er zelf niet uitkomt?
 • vol met energie en is voor jou een dag niet gelachen, een dag niet geleefd?

Ja? Dan zullen wij eerlijk oversteken met:

 • een goede stagevergoeding
 • flexibele werkdagen in overleg
 • de juiste tools en middelen die jij nodig hebt
 • werkinhoudelijk wordt je gekoppeld aan collega Martijn Dragt die tevens ook je stagebegeleider zal zijn. Ook kunnen we zorgen voor passende inhoudelijke begeleiding van social media specialisten.

Dus creatieve, energieke en ambitieuze HBO’er, heb jij er zin in om aan de slag te gaan met de merkidentiteit van Blis Digital? Zorg jij ervoor dat wij online worden opgemerkt en dat alle social media van ons bureau goed draaien, er op tijd de juiste content wordt geplaatst d.m.v. de contentkalender en kun jij ontwerpen visueel doorvertalen voor klanten? Dan leggen wij de rode loper voor je uit om je te verwelkomen en gaan we snel samen aan de slag met het maken van een plan van aanpak.

Enthousiast? Heb je aanvullende wensen? Laat het weten, dan kijken we of we er samen uitkomen.

Met vriendelijke groet,

Linda Pardon
HR manager
06-81116660

 

Vacatures

Hidden
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht