Vacature

Project Manager

Project Manager

Door de aanhoudende groei en de bijbehorende mooie resultaten binnen Blis Digital zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s die deze mooie ontwikkelingen met ons mee willen maken. 

Als project manager ben je o.a. verantwoordelijk voor het begeleiden van projectuitvoering en het onderhouden van klantrelaties.

Wij zijn namelijk niet gewoon ‘een IT-bedrijf’. Wij houden ons dagelijks bezig met het bedenken, ontwerpen en bouwen van oplossingen die voor onze opdrachtgevers mission critical zijn en bepalend zijn voor hun toekomstig succes. Dit doen we met hele, hele goeie mensen. En daar wil je bij horen…!

Wat je als project manager gaat doen?

Wij willen graag met jou samenwerken in de positie van project manager. Belangrijk is dat jij daarbij kan gaan doen waar jij goed in bent én wat jij leuk vindt. Het is niet toevallig dat dit vaak op hetzelfde neerkomt. In deze positie kan jij je o.a. gaan bezig houden met het begeleiden van projectuitvoering (tijd, geld en scope), het onderhouden van klantrelaties en soms het begeleiden van commerciële trajecten. Zo leveren we samen een service waar we trots op zijn en kunnen blijven. We geloven er niet in om je nu een hele lange rij van musthaves te geven, waar je dan een specifiek aantal jaar ervaring in moet hebben. Het gaat tenslotte om de persoon die echt het verschil kan maken en mocht bepaalde kennis niet aanwezig zijn, dan leer je dat bij ons gewoon bij.

Kortom, herken jij je in de volgende punten?

We kunnen ons voorstellen dat je wel wat houvast wilt hebben en dat je wilt weten in wat voor omgeving en omstandigheden je terecht zult komen. Dus als we een paar punten moeten noemen:

 • 5+ jaar ervaring.
 • HBO/WO denkniveau.
 • Goed in het begeleiden, coachen en motiveren van projectteams.
 • Bekend met Scrum methodiek.
 • Gedegen technische achtergrond om inhoudelijk ook met de klant en het projectteam mee te kunnen denken.
 • Ervaring met werken aan bureauzijde.
 • Commercieel assertief.
 • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.
 • Kan draagvlak creëren bij klanten en overige betrokkenen.
 • Ervaring met het HR proces: voortgangsoverleggen/beoordelingsgesprekken (pré).
 • We werken niet in één specifieke branche: een app voor Vattenfall, een platform voor ProRail, het toepassen van machine learning voor innovatieprojecten en een professionele game voor KPMG. Echt van alles, met een groeiende focus op security, finance en legal tech.
 • Geen organisatie waar alles al is uitgedacht, goede ideeën zijn welkom.
 • Volop ruimte om te ontwikkelen door middel van cursussen, training en kennisdeling.

Wat je van ons kunt verwachten?

We bieden je een belangrijke positie aan in ons team en daar passen uitstekende arbeidsvoorwaarden bij. Een salaris waar je je goed bij voelt, sterke secundaire arbeidsvoorwaarden, een informele werksfeer waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt, vrijheid, verantwoordelijkheid, flexibele werktijden en echt nog veel meer. Denk je iets te gaan missen? Heb je aanvullende wensen die je nu al graag wil delen? Laat het weten en we gaan ons best doen om de allerbeste omstandigheden voor je te creëren en je met een hele mooie uitdaging te verrassen. In deze bijzondere tijd werken (en solliciteren;-) we net zo makkelijk vanuit huis en dienen zich nieuwe kansen aan waar we direct op inspelen.

Over Blis Digital

Wij zijn Blis Digital, een bureau voor digitale innovatie en data-driven services. In gespecialiseerde teams bedenken, bouwen en beheren wij digitale oplossingen waarmee onze partners en opdrachtgevers technologische kansen optimaal kunnen benutten. Onze groei is gebaseerd op de online revolutie, waarin de innovaties elkaar in rap tempo opvolgen. De specifieke kennis van onze opdrachtgevers en partners én onze technische maatwerk oplossingen zorgen voor een ongekende combinatie van mogelijkheden.

Meer weten?

We kunnen je nog zoveel meer vertellen, maar nu laten we liever jou aan het woord. Ben je er klaar voor? Wil jij onze opdrachtgevers helpen relevant te zijn en te blijven? Neem contact op met Linda of vul het onderstaande formulier in.

Linda Pardon
HR Manager
06-81116660

 

Vacatures

Hidden
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht